BEMUTATKOZUNK

Minden sárga köves út döntésekkel van kikövezve. Hogy merre visz utunk, egyedül csak döntéseinktől függ.

Vállalkozásunk szakmai hátterének a kezdete nagyon régre, 2003-ra nyúlik vissza, amikor is először született meg egy döntés, egy lehetséges irány a jövőre nézve arról, hogy elhivatottságunk miként tudjuk a szakma és az azt igénybevevő gazdasági szereplők számára elérhetővé tenni. Ezt mintegy 10 éven át álmodtuk, miközben a szakmai képességet, tudást, készséget gyűjtöttük, felhalmoztuk, kisérleteztünk velük, hogy minél hatékonyabb eszköz legyen mind leendő Ügyfeleink, mind a mi kezünkben.

2013-ban azonban végre az álom valóság lett és sikerült nagyon apró lépesekkel életre hívnunk ezt az álmot. Viszont a technika és a környezet megváltozott idő közben, igy valami újat, nem szokványosat alkottunk. És ez mostanra, 2018-ra forrt ki igazán.

Vállalkozásunk alapja klasszikus ügyviteli szolgáltatás, hétköznapiasan: könyvelőiroda. Azonban felmerülhet jogosan a kérdés: miben vagyunk mások, mint más iroda? A válaszunk: szinte mindenben. Számunkra a legfontosabb az ügyfél, az iroda pedig csupán egy lehetséges hely, ahol az Ügyfeleinkkel a kapcsolatot tarthatjuk. Viszont szolgáltatóként bárhol bármikor késznek kell állnunk arra, hogy egy problémát megválaszoljunk, vagy megoldjunk. Ebből fakadóan:

- A vállalkozásunk székhelye egyúttal irodaként is funkcionál (jelenleg)
- Ügyfeleinkkel bárhol, a lehetőségek tükrében tudunk találkozni az anyagok átvétele, és / vagy a problémák átbeszélése kapcsán
- Ügyfeleinkkel szemben hasznosítjuk a XXI. századi technikai adottságokat és lehetőségeket (Cloud rendszerek, folyamatos e-mail és VoiP kapcsolatok, P2P kapcsolatok kiépítése is folyamatban van a folyamatos kapcsolatok fenntartása mellett)

Fő motivációnk és célunk a folyamatos elérhetőség a lehetőségek és a körülmények függvényében. A folyamatos kapcsolat kiépítése és fenntartása nem csak élő kapcsolat segítségével biztosítható, hanem bármely technikai és virtuális szolgáltatási területek alkalmazásával is.

Klasszikus ügyviteli szolgáltatások, modern IT környezetben, hogy támogassuk Önöket céljaik elérésében és biztosítsuk gazdasági - pénzügyi háttereiket.

ÚJSZERŰ ÉS PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁSOK MINDEN GAZDASÁGI SZEREPLŐ SZÁMÁRA