Referenciánk

Egyéni vállalkozások, egyéni cégek


Vállalkozásunk az évek alatt számos egyéni vállalkozást vállalt, tevékenységtől függetlenül. Mind normál, illetve KATA, KIVA, EVA alá tartozó vállalkozások komplett feladataiban rendelkezünk tapasztalattal, amely mellett támogatjuk útjukat alapitástól át, egészen a megszűnésig.

Épitőipari vállalkozások


A vállalkozás egyik legfőbb területe és erősség az épitőipar. Annak folyamatos szerteágazó és folyamatosan változó hátterével napi szinten találkozunk ügyfeleink személyében, újabb és újabb kihivásokat állitva elénk. Vállalkozás formájától függetlenül rendelkezünk tapasztalattal, legyen szó generálkivitelezőről, szerkezetépitésről, vagy szimplán épületgépészetről. 

Kereskedelmi egységek


Kereskedelemben jelenlévő, valamint az FMCG területén tevékenykedő vállalkozások szabályozásai és működése sem rejtély előttünk. Az ide szükséges tapasztalatok nagy része már a vállalkozás inditása előttről rendelkezésre állt, azt követően pusztán a változó szabályok és előirások nyomonkövetése szükséges, igy naprakész hátteret biztositunk mai napig e területen tevékenykedő ügyfeleinknek.

Non-profit szervezetek


A civil szervezetek esetében történt és olykor történik is a legtöbb változás. 2008 óta foglalkozom civil szervezetekkel, javarésze a mai napig szakmai támogatásom mellett, közös munkánk nyomán tevékenykedik. Látszatilag nincs sok teendő vele, de ugyanúgy, sőt olykor több időt és energiát követel, mint egy hagyományos cég. Ezzel mind rendelkezünk, igy áll velünk szerződésben mai napig több civil szervezet.

További referenciák

A normál és többségében jelenlévő ügyféltipusaink mellett számos olyan terület van, amely jelenleg "nincs raktáron", de a szükséges és elvárt tapasztalat rendelkezésünkre áll, mivel első kézből biztositottunk szolgáltatást már e területen.

- Osztrák érdekeltségű, Ausztriában működő cégek, vállalkozások bérszámfejtése, könyvelése, éves beszámolóinak és bevallásainak elkészitése.

- Vendéglátó egységek kezelése (nem kevés tapasztalattal a múltban a Jégverem részéről)

- Orvosi és más egészségügyi területeken tevékenykedő vállalkozások (orvosok, patikák, stb.)

- És természetesen minden, itt fel nem sorolt tevékenység, mivel nyugodtan kijelenthetjük: az autógyártás területét leszámitva, minden oldalról birunk tapasztalattal.