Humánpolitikai - HR szolgáltatások

Új szolgáltatásunk indult 2018. február 1-vel !

Az idők kezdetén a HR nem létezett önálló ágazatként. Ezt a funkciót - hol hatékonyan, hol kevésbé hatékonyan - az egykori munkaügyesek, könyvelők, cégvezetők látták el, de az erőforrások adminisztratív, olykor tervezésbeli koordinálása a munkaügy kezében összpontosult.

Az elmúlt évtizedek alatt számos tapasztalatot szereztünk e terület átalakulásában, fejlődésében és a HR kialakulásában, de egyúttal saját bőrünkön is tapasztaltuk, hogy olykor ez az önálló szakmai ág nem képes hatékonyan fellépni a gazdasági területen jelentkező munkaerő igények terén, mivel tapasztalat hiányában nem biztos, hogy a vállalati igényeknek megfelelő jelölteket sorakoztatják fel, mint lehetséges opciók a felmerült igényekre.

Ebből fakadóan - a megszerzett tapasztalatunkra, szakmai alapunkra hagyatkozva - elindítjuk HR szolgáltatásunkat. Hogy ez pontosan mit is takar, arról az  info@cauldron-ugyvitel.eu e-mail címen érdeklődhetnek. Számunkra az a fontos, hogy az Ön cégében meghirdetett gazdasági állásra valóban olyan pályázót irányítsunk, aki és akinek tudása a legnagyobb arányban találkozik az Ön igényeivel.