Egyéb szolgáltatásaink

Az ügyvitel, mint terület számos gazdasági feladatot, lehetőséget ölel fel. Vállalkozásunk szolgáltatási köre nem merül ki csupán a klasszikus könyvelési feladatokban, adótanácsadásban, esetleg bérügyviteli szolgáltatásokban, hanem készen áll arra, hogy az egyedi felkeresésekre is azonnal reagáljon, megoldást és támogatást biztosítson.

  • Magánszemélyek számára bevallás, szükség esetén önrevízió elkészítése- Átszervezéssel, átalakulással, megszűnéssel kapcsolatos számviteli feladatok ellátása
  • Vásárolt cég ügyviteli átvilágítása, vizsgálata, szükség esetén újra könyvelése, bevallások, önrevíziók benyújtása
  • Korábbi időszakok bevallásainak pótlása (hatósági határozat, felszólítás, eljárás megindítása esetén is), szükség esetén a könyvelés felülvizsgálatával, javításával, újrakönyvelésével együtt.
  • Szabályzatok elkészítése, aktualizálása
  • Pályázati elszámolások kezelése (előkészítés, elszámolás könyvelése, kezelése, utókezelés)

Kiegészítő egyéni szolgáltatásunk (Újdonság!) keretében korlátozott férőhellyel vállaljuk vállalkozások könyvelési anyagainak tárolását, illetve selejtezését az elévülési határidőn túl. 

Dijszabásunk:

     1 - 5 dosszié / cég esetén havi 1 250,- Ft / cég

   5 - 10 dosszié / cég esetén havi 2 500,- Ft / cég

10 - 20 dosszié / cég esetén havi 4 500,- Ft / cég

Ezen felül minden további 10 dosszié / cég csomag esetén + 1 000,- Ft / cég / hó

Azon ügyfelek részére, akik ügyviteli szolgáltatásra is szerződtek, az aktuális üzleti év tárolásának költsége a mindenkori érvényes árak 20%-a. 

További egyéb szolgáltatásaink

Egyéb szolgáltatásaink azonban nem merülnek ki csupán a gazdasági - pénzügyi élet terén biztosított szolgáltatások nyújtásában. Vállalatoknál eltöltött éveink alatt nem egyszer tapasztaltuk, hogy egy jó szakember sokszor olyan feladatot is végez, amely nem kapcsolódik közvetlen a szakmai területéhez, viszont olykor akár hobbi szinten, de ismereteket szerez, amelyet a lehetőségek függvényében a későbbiekben szolgáltatást is tud biztosítani ügyfelei részére.

Vállalkozásunk egyéb tevékenységei közül ajánljuk új és leendő Ügyfeleink, illetve Érdeklődök irányába:

  • IT szolgáltatások: asztali PC-k, laptopok telepítése, üzembehelyezése, karbantartása, igény esetén javítása, alkatrészek beszerzése.
  • Projektfeladatok elvégzése, kezelése
  • Üzleti névjegykártyák készítése pár napos átfutási határidővel (Önnek mindössze csak a névjegykártyán szereplő adatokat kell megadnia, és nyomtatás előtt küldjük variációinkat, amelyből kiválaszthatja az Önnek megfelelőt)
  • Szakmai irányba tanuló szakközépiskolai / felsőoktatási hallgatók számára, OKJ-s tanfolyamon tanuló hallgatók részére gazdasági - pénzügyi, számviteli korrepetálás.