EGYEDI CSOMAGAJÁNLATAINK MINIMALISTÁKNAK

CU Mini díjcsomag*

Könyvelési szolgáltatás

20 / 40 db könyvelési tétel (bejövő számlák)

20 / 40 db könyvelési tétel (kimenő számlák)

Banki kivonatok száma : 1 db

Bérszámfejtés : 3 fő

Munkaügy: 3 fő

Cégautó : 1 db

20 000,- Ft-tól

CU Midi díjcsomag**

Könyvelési szolgáltatás

50 / 100 db könyvelési tétel (bejövő számlák)

50 / 100 db könyvelési tétel (kimenő számlák)

Banki kivonatok száma: 4 db

Bérszámfejtés: 5 fő

Munkaügy: 5 fő

Cégautó: 3 db

Pénztárgép tételek kezelése

30 000 Ft,- Ft-tól

CU Maxi díjcsomag***

Könyvelési szolgáltatás

100 / 200 db könyvelési tétel (bejövő számlák)

100 / 200 db könyvelési tétel (kimenő számlák)

Banki kivonatok száma: 10 db

Bérszámfejtés: 10 fő

Munkaügy: 10 fő

Cégautó: 5 db

Közösségi beszerzések kezelése

Pénztárgép tételek kezelése

40 000 Ft,- Ft-tól

*A bizonylati tételek 10 - 10 db számlát jelentenek, ÁFA alanyiságtól függően. A csomagár függ a vállalkozás gazdasági formájától, az ÁFA gyakoriságától, valamint egyéb, üzletmenetet érintő feladatoktól. Ezek részleteiről kérjük érdeklődjön!
**A bizonylati tételek 25 - 25 db számlát jelentenek ÁFA alanyiságtól függően. A csomagár függ a vállalkozás gazdasági formájától, az ÁFA gyakoriságától, valamint egyéb, üzletmenetet érintő feladatoktól. Ezek részleteiről kérjük érdeklődjön!
***A bizonylati tételek 50 - 50 db számlát jelentenek ÁFA alanyiságtól függően. A csomagár függ a vállalkozás gazdasági formájától, az ÁFA gyakoriságától, valamint egyéb, üzletmenetet érintő feladatoktól. Ezek részleteiről kérjük érdeklődjön!

Díjcsomagjaink

Az elmúlt időszakok során folyamatosan vizsgáltuk az egyes ügyfél igényeket, melyek alapján igyekeztünk áraikat egyensúlyba állítani a piaci elvárások, keresletek, valamint az adott feladattal járó, átvállalt felelősség súlyának tekintetében. Nem volt egyszerű dolgunk. Továbbra is kitartunk amellett, hogy hatékony szerződést, ezt megelőzően korrekt árajánlatot csak akkor lehet biztosítani, ha az Ügyféllel személyesen ülünk le a tárgyalóasztalhoz és a tőle kapott adatok alapján állítjuk össze vállalási árunkat, amelyből részletesen tájékozódhat a vállalási ár nagyságát alkotó elemekről. Azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül azon spontán ügyfeleinket sem, akiket csak az ár érdekel a részletekkel szemben, fix szolgáltatási díjat igényelnek. Az ő részükre alakítottuk ki 3 csomagunkat, amely fix havi díjjal rendelkezik. (Természetesen a díjcsomag keretein túllépve az a fölötti rész egyedileg kerül kiszámlázásra).